top of page

POLITIKA E DYQANIT

Kujdesit të konsumatorëve

Ju keni të drejtë të bëni një ankesë në çdo kohë tek Zyra e Komisionerit të Informacionit (ICO), autoriteti mbikëqyrës i MB për çështjet e mbrojtjes së të dhënave. Megjithatë, ne do të vlerësonim mundësinë për t'u marrë me shqetësimet tuaja përpara se t'i drejtoheni ICO-së, kështu që ju lutemi kontaktoni që në radhë të parë.

 

BLEJE

 • Klikoni butonin Blej.

 • Përdorni Vazhdo blerjen për të gjetur më shumë produkte.

 • Kliko "Vazhdo te arka" për të përdorur arkën tonë të sigurt.

 • Nëse keni një llogari, mund të identifikoheni.

 • Nëse nuk keni një llogari, atëherë mund të regjistroheni.

 • Nëse nuk dëshironi një llogari, mund të bëni një porosi pa krijuar një llogari.

Privatësia dhe Siguria

Ne mund ta ndryshojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here. Por kur ta bëjmë, do t'ju njoftojmë. Ndonjëherë ne do t'ju njoftojmë duke rishikuar datën në krye të Politikës së Privatësisë që është e disponueshme në faqen tonë të internetit. Herë të tjera ne mund t'ju ofrojmë njoftim shtesë (si p.sh. shtimi i një deklarate në faqen kryesore të faqes sonë të internetit).

Jo vetëm që ne ofrojmë tarifat më të mira për komplet zanore me cilësi të lartë të disponueshme në treg, të gjitha pagesat kryhen të sigurta dhe të sigurta përmes Paypal, duke u dhënë klientëve tanë mbrojtje shtesë të pagesës dhe qetësi mendore kur kryejnë një transaksion.

Kërkesat me shumicë

Faleminderit për interesimin tuaj në produktet Sosouthern Soundkits. Shpresojmë që ato të jenë artikuj që klientët tuaj do të vazhdojnë t'i vlerësojnë me kalimin e kohës.  Për shitjen me shumicë, çmimet do të jenë 50% e çmimeve të treguara me pakicë. Vizitoni tonë  aplikimi me shumicë pasi lexoni më poshtë për pak më shumë informacion.

PROCESI I PËRGJITHSHËM

SHFELTO artikujt në faqen e internetit që janë të disponueshëm me çmime me shumicë. Çmimet me shumicë do të jenë 50% e çmimeve të treguara me pakicë. Artikujt që nuk janë shënuar si të tillë do të anulohen. Ju lutemi lexoni listën përpara se ta shtoni në shportë.

APLIKON Hyni në aplikacionin e shitjes me shumicë dhe dorëzojeni atë për të filluar procesin e krijimit të një llogarie me shumicë. Procesi i verifikimit zakonisht zgjat disa ditë në të cilin moment do të merrni një email konfirmimi me informacionin e zbritjes që nevojitet për të porositur me çmime me shumicë nga kjo faqe. Ju lutemi na kontaktoni pasi të keni përmbushur porosinë tuaj dhe të jeni gati për të bërë. * Kodet e blerësve për herë të parë do të skadojnë pas 48 orësh nëse nuk përdoren dhe do t'ju kërkohet të riparaqisni aplikacionin.

POLITIKA E PRIVATËSISË

Sosouthern Soundkits është një shpërndarës i shkarkimeve të ligjshme të mostrave të tingullit dhe sytheve. Ne jemi një nga distributorët më të mëdhenj në botë të shkarkimeve LEGAL për muzikantë, producentë, DJ, studio regjistrimi, producentë filmash dhe kolonash zanore, drejtues reklamash dhe këdo që dëshiron lirinë krijuese për të krijuar hite të mëdha, këngë vrasëse dhe për të rritur prodhimet e tyre në tjetrën niveli.

Kur vizitoni faqen tonë, regjistrohuni në buletinin tonë dhe blini nga faqja jonë, do të ndani disa informacione me ne. Ne duam të jemi të qartë dhe konciz duke ju thënë saktësisht se si e mbledhim dhe përdorim këtë informacion. Ne duam të jemi të qartë në lidhje me zgjedhjet që keni për të kontrolluar mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj. Ne duam gjithashtu t'ju tregojmë se si mund të aksesoni, përditësoni dhe hiqni informacionin tuaj.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të kontaktoni.

Ekzistojnë tre mënyra kryesore në të cilat ne mbledhim informacione personale për ju:

1. Informacioni që zgjidhni të na jepni.
2. Informacioni që marrim kur përdorni shërbimet tona.
3. Informacioni që marrim nga palët e treta.

Kontrolluesi i të dhënave përgjegjës për informacionin tuaj është Sosouthern Soundkits., të cilin mund ta kontaktoni në:

Ndërtesa e re e zyrave, Qendra Wylands Angling,  Korsi i mullirit të pluhurit

Beteja

Sussex Lindor

TN33  0SU
Mbretëria e Bashkuar

Email:
Stefsosouthern@gmail.com

Telefoni:
+44 7460347481 (MB)

  1.Kur ndërveproni me shërbimet tona, ne mbledhim informacionin që ju zgjidhni të ndani me ne.

Kur regjistroheni në buletinin tonë javor, ne mbledhim emrin, mbiemrin dhe adresën tuaj të emailit. Ne e përdorim këtë informacion për t'ju dërguar buletinin javor. Kur krijojmë një llogari në faqen tonë, ne mbledhim emrin tuaj, adresën e emailit, informacionin e faturimit dhe opsionet për të futur numrin e telefonit dhe kompaninë dhe kutitë e zgjedhjes për buletinin javor dhe emailin tonë të mbërritjeve të reja. Kjo është kështu që ju të mund të blini produkte në faqen tonë si dhe: 1.

 

 • Rishkarkoni produktet e blera

 • Regjistrohu për lajmet më të fundit të produktit

 • Merrni lajmet më të fundit të industrisë

 • Ne mund të ruajmë listën tuaj të dëshirave

 • Lista juaj e luajtjes do të ruhet me kujdes

 • Merr sugjerime të kuruara për produkte me email bazuar në blerjet e tua të mëparshme

 

Ju mund ta tërhiqni këtë informacion në çdo kohë.

Asnjëherë mos futni ndonjë informacion që nuk dëshironi. Na kontaktoni për çdo problem që keni.

2. Kur vizitoni faqen tonë, ne mbledhim informacione duke përdorur cookie dhe teknologji të tjera

...duke përfshirë se në cilën faqe keni mbërritur, cilat faqe keni vizituar, cilat demonstrime keni luajtur, çfarë keni vendosur në shportën tuaj, çfarë keni blerë, në cilën faqe keni dalë dhe çfarë keni kërkuar. Ne mbledhim gjithashtu informacione në lidhje me qytetin dhe shtetin ku jeni, cilin ofrues të internetit po përdorni, adresën tuaj IP, llojin e shfletuesit të internetit, mënyrën e pagesës, emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, datën e blerjes, kohën e kaluar në faqe, kohën e kaluar në faqe individuale , faqet që keni vizituar përpara ose pas lundrimit në faqen tonë të internetit.

3. Informacioni i mbledhur nga kuki të palëve të treta dhe teknologji të tjera

Ne mbledhim informacion kur ju klikoni në një reklamë të jashtme për faqen tonë. Për shembull, nëse klikoni një lidhje në faqen tonë në mediat sociale, ne mund t'i përdorim këto statistika për të ditur nëse këto reklama po nxisin trafikun në faqen tonë.

Nëse preferoni, zakonisht mund të hiqni ose refuzoni kukit e shfletuesit përmes cilësimeve në shfletuesin ose pajisjen tuaj.

Si dhe pse e përdorim informacionin

Arsyeja kryesore është të punojmë gjithmonë drejt përmirësimit të faqes sonë të internetit dhe shërbimit për ju. Informacioni që mbledhim na ndihmon të dimë se cilat produkte ju pëlqejnë, sa mesatarisht shpenzojnë klientët tanë, si ndërveproni me faqen, si arrini në sajt, në mënyrë që të mund ta bëjmë më të lehtë udhëtimin tuaj të klientit. Ky grumbullim i të dhënave na ndihmon të tregtojmë dhe rimarrim në mënyrë efektive dhe të ofrojmë një shërbim personal për klientët tanë.

I gjithë ky informacion na ndihmon të krijojmë një përvojë më të mirë për klientët tanë duke:

 

 • Zhvillimi dhe përmirësimi i produkteve dhe shërbimeve.

 • Duke komunikuar me ju përmes emailit për t'ju treguar gjithçka rreth produkteve tona dhe për t'ju mbajtur të përditësuar me gjërat që mendojmë se do t'ju pëlqejnë dhe për t'ju njoftuar për ofertat promocionale.

 • Monitorimi dhe analizimi i tendencave dhe përdorimit.

 • Personalizimi i shërbimit p.sh. nëpërmjet rimarketing ose reklamimi.

 • Gjetja e audiencave të ngjashme në mënyrë që të mund t'i tregtojmë audiencës përkatëse.

 • Rritja e sigurisë dhe sigurisë së produkteve dhe shërbimeve tona.

 • Verifikimi i identitetit tuaj dhe parandalimi i mashtrimit ose aktiviteteve të tjera të paautorizuara ose të paligjshme.

 • Përdorimi i informacionit që kemi mbledhur nga cookies dhe teknologji të tjera për të përmirësuar shërbimet dhe përvojën tuaj me to dhe për të gjetur se çfarë mund të na duhet të ndryshojmë.

 • Zbatimi i termave dhe kushteve tona dhe politikave të tjera të përdorimit.

 

Si mund të ndajmë informacionin

1. Me ofrues të shërbimeve të palëve të treta që kryejnë shërbime në emrin tonë.
2. Me shitësit që ofrojnë mallra nëpërmjet shërbimeve tona.
3. Arsyet ligjore: nëse besojmë në mënyrë të arsyeshme se zbulimi i informacionit është i nevojshëm për të

 • Pajtohuni me procesin ligjor të vlefshëm, kërkesën e qeverisë ose ligjin, rregullin ose rregulloren në fuqi.

 • Hetoni, korrigjoni ose zbatoni shkeljet e mundshme të Kushteve të Shërbimit.

 • Mbroni të drejtat, pronën dhe sigurinë tonë, të klientëve tanë ose të të tjerëve.

 • Zbuloni dhe zgjidhni çdo mashtrim ose shqetësim për sigurinë. Gjatë hetimit të mashtrimit ne kalojmë gjithashtu IP, adresën e emailit, qytetin e faturimit dhe kodin postar tek shërbimi kundër mashtrimit të palëve të treta.

4. Me palët e treta si pjesë e një bashkimi ose blerjeje. Nëse Sosouthern Soundkits përfshihet në një bashkim, shitje aktivesh, financim, likuidim ose falimentim, ose blerje të të gjithë ose një pjese të biznesit tonë në një kompani tjetër, ne mund të ndajmë informacionin tuaj me atë kompani përpara dhe pas mbylljes së transaksionit.

 

Ne gjithashtu mund të ndajmë me palët e treta informacione të grumbulluara, jo të identifikueshme personalisht ose të çidentifikuara.

Shërbimet analitike dhe reklamimi

Siguruar nga të tjerët

Ne mund t'i lejojmë kompanitë e tjera të përdorin skedarë "cookie", web beacons dhe teknologji të ngjashme në shërbimet tona. Këto kompani mund të mbledhin informacione se si i përdorni shërbimet tona me kalimin e kohës. Ky informacion mund të përdoret, ndër të tjera, për të analizuar dhe gjurmuar të dhënat, për të përcaktuar popullaritetin e përmbajtjes së caktuar dhe për të kuptuar më mirë aktivitetin tuaj në internet.

Përveç kësaj, disa kompani mund të përdorin informacionin e mbledhur në shërbimet tona për të matur performancën e reklamave dhe për të ofruar reklama më të rëndësishme në emrin tonë, duke përfshirë në faqet e internetit dhe aplikacionet e palëve të treta. Ne gjithashtu mund të përdorim informacionin tuaj për të gjetur audienca të ngjashme në mënyrë që të mund t'i tregtojmë audiencave përkatëse.

Për shembull, nëse keni vizituar faqe të caktuara në faqen tonë të internetit, ose keni vendosur produkte të caktuara në shportën tuaj dhe më pas largoheni nga faqja, mund të shihni reklama në mediat sociale të personalizuara për aktivitetin tuaj ose të merrni një email që ju kujton për karrocën tuaj të braktisur.

Ofrohet nga ne

Ne mund të mbledhim informacion në lidhje me aktivitetin tuaj në shërbimet e palëve të treta që përdorin cookie dhe teknologji të tjera të ofruara nga ne. Ne e përdorim këtë informacion për të përmirësuar shërbimet tona të reklamimit, duke përfshirë matjen e performancës së reklamave dhe shfaqjen e reklamave më të rëndësishme dhe kuptimplote, si dhe për të gjurmuar efikasitetin e fushatave tona reklamuese, si në shërbimet tona ashtu edhe në faqet e tjera të internetit ose aplikacionet celulare.

Për sa kohë i mbajmë të dhënat tuaja personale

Pasi të keni bërë një blerje të një produkti në faqen tonë të internetit, ju shkarkoni skedarët përkatës. Ndonjëherë skedarët janë të vendosur gabimisht dhe do t'ju duhet të na telefononi përsëri për të mund të ri-shkarkoni skedarin/fallrat e produktit/eve që keni blerë. Për të mbajtur një regjistër të blerjeve të klientëve, ne duhet t'ju mbajmë të dhënat tuaja personale në mënyrë që të mund t'ju japim akses për të ri-shkarkuar skedarin/t. Prandaj, ne i mbajmë të dhënat tuaja personale derisa të mos nevojiten më për t'ju ofruar produktet dhe shërbimet. Nëse dëshironi të fshiheni nga sistemi ynë, mund të kontaktoni dhe ne do t'i fshijmë të dhënat tuaja. Ju lutemi, vini re nëse na keni kërkuar të fshijmë të dhënat tuaja personale, atëherë ju lutemi sigurohuni që të mbani një kopje të faturës tuaj, pasi kjo është licenca juaj për të përdorur përmbajtjen që keni blerë në një titull, pa pagesë.

Kontrolloni mbi informacionin tuaj dhe të drejtat tuaja ligjore

 

 • Ju mund të çregjistroheni në buletinin tonë në çdo kohë.

 • Ju mund të përditësoni informacionin tuaj personal në çdo kohë.

 • Ju mund ta fshini llogarinë tuaj në çdo kohë.

 

Ju keni të drejtë të:

Kërkoni akses në të dhënat tuaja personale (i njohur zakonisht si "kërkesë për akses për subjektin e të dhënave"). Kjo ju mundëson të merrni një kopje të të dhënave personale që mbajmë për ju dhe të kontrolloni nëse po i përpunojmë ato në mënyrë të ligjshme.

Kërkoni korrigjim të të dhënave personale që ne mbajmë për ju. Kjo ju mundëson të korrigjoni çdo të dhënë të paplotë ose të pasaktë që mbajmë për ju, megjithëse mund të na duhet të verifikojmë saktësinë e të dhënave të reja që na jepni.

Kërkoni fshirjen e të dhënave tuaja personale. Kjo ju mundëson të na kërkoni të fshijmë ose heqim të dhënat personale kur nuk ka asnjë arsye të mirë që ne të vazhdojmë t'i përpunojmë ato. Ju gjithashtu keni të drejtë të na kërkoni të fshijmë ose heqim të dhënat tuaja personale kur keni ushtruar me sukses të drejtën tuaj për të kundërshtuar përpunimin (shih më poshtë), ku ne mund të kemi përpunuar informacionin tuaj në mënyrë të paligjshme ose ku na kërkohet të fshijmë të dhënat tuaja personale në në përputhje me ligjin vendas. Megjithatë, vini re se ne mund të mos jemi gjithmonë në gjendje të përmbushim kërkesën tuaj për fshirje për arsye specifike ligjore, të cilat do t'ju njoftohen, nëse është e zbatueshme, në momentin e kërkesës suaj.

Kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja personale ku ne mbështetemi në një interes legjitim (ose në ato të një pale të tretë) dhe ka diçka në lidhje me situatën tuaj të veçantë që ju bën të dëshironi të kundërshtoni përpunimin në këtë bazë, pasi mendoni se kjo ndikon në bazën tuaj të drejtat dhe liritë. Ju gjithashtu keni të drejtë të kundërshtoni ku ne po përpunojmë të dhënat tuaja personale për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë. Në disa raste, ne mund të tregojmë se kemi baza legjitime bindëse për të përpunuar informacionin tuaj, të cilat i tejkalojnë të drejtat dhe liritë tuaja.

Kërkoni kufizimin e përpunimit të të dhënave tuaja personale. Kjo ju mundëson të na kërkoni të pezullojmë përpunimin e të dhënave tuaja personale në skenarët e mëposhtëm: (a) nëse dëshironi që ne të përcaktojmë saktësinë e të dhënave; (b) kur përdorimi ynë i të dhënave është i paligjshëm, por ju nuk dëshironi që ne t'i fshijmë ato; (c) kur keni nevojë që ne t'i mbajmë të dhënat edhe nëse nuk i kërkojmë më ato pasi ju nevojiten për të krijuar, ushtruar ose mbrojtur pretendimet ligjore; ose (d) ju keni kundërshtuar përdorimin nga ana jonë të të dhënave tuaja, por ne duhet të verifikojmë nëse kemi baza legjitime mbizotëruese për t'i përdorur ato.

Kërkoni transferimin e të dhënave tuaja personale tek ju ose tek një palë e tretë. Ne do t'ju ofrojmë juve, ose një pale të tretë që ju keni zgjedhur, të dhënat tuaja personale në një format të strukturuar, të përdorur zakonisht, të lexueshëm nga makina. Vini re se kjo e drejtë zbatohet vetëm për informacionin e automatizuar për të cilin fillimisht keni dhënë pëlqimin që ne t'i përdorim ose ku kemi përdorur informacionin për të kryer një kontratë me ju.

Tërhiqni pëlqimin në çdo kohë kur ne mbështetemi në pëlqimin për të përpunuar të dhënat tuaja personale. Megjithatë, kjo nuk do të ndikojë në ligjshmërinë e çdo përpunimi të kryer përpara se të tërhiqni pëlqimin tuaj. Nëse e tërhiqni pëlqimin tuaj, ne mund të mos jemi në gjendje t'ju ofrojmë produkte ose shërbime të caktuara. Ne do t'ju këshillojmë nëse ky është rasti në kohën kur tërhiqni pëlqimin tuaj.

Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga të drejtat e përcaktuara më sipër, ju lutemi na kontaktoni në:
Ndërtesa e re e zyrave, Qendra Wylands Angling,  Korsi i mullirit të pluhurit

Beteja

Sussex Lindor

TN33  0SU
Mbretëria e Bashkuar

Email:
stefsosouthern@gmail.com

Telefoni
+44 7460347481 (MB)

Ju keni të drejtë të bëni një ankesë në çdo kohë pranë Zyrës së Komisionerit të Informacionit (ICO), autoritetit mbikëqyrës të MB për çështjet e mbrojtjes së të dhënave (www.ico.org.uk). Megjithatë, ne do të vlerësonim mundësinë për t'u marrë me shqetësimet tuaja përpara se t'i drejtoheni ICO-së, kështu që ju lutemi kontaktoni që në radhë të parë.

Fëmijët

Shërbimet tona nuk janë të destinuara për – dhe ne nuk ia drejtojmë ato – askujt nën 13 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione personale nga askush nën 13 vjeç.

Rishikimet e Politikës së Privatësisë

Ne mund ta ndryshojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here. Por kur ta bëjmë, do t'ju njoftojmë. Ndonjëherë ne do t'ju njoftojmë duke rishikuar datën në krye të Politikës së Privatësisë që është e disponueshme në faqen tonë të internetit. Herë të tjera ne mund t'ju ofrojmë njoftime shtesë (si p.sh. shtimi i një deklarate në faqen kryesore të faqes sonë të internetit).

menyra pagese

- Kartat e Kreditit/Debitit
- PAYPAL

- Pagesat jashtë linje

- Apple Pay

Payment Methods
bottom of page