top of page

TERMAT DHE KUSHTET

Këto terma dhe kushte janë të zbatueshme për përdorimin tuaj të kësaj faqeje interneti. Duke përdorur këtë faqe interneti dhe/ose duke vendosur një porosi, ju konfirmoni se jeni dakord me këto terma dhe kushte.

Shkarkime ligjore

Ne shesim vetëm shkarkime LIGJORE këtu në Sosouthern Soundkits. Ne ofrojmë produkte të shkarkueshme nga një shumëllojshmëri prodhuesish. Çdo Prodhues mund të gjurmojë shitjet e tyre Sosouthern Soundkits. Do të merrni licenca të plota dhe të drejta ligjore për të përdorur përmbajtjen që blini nga Sosouthern Soundkits. Nëse keni ndonjë rezervë në lidhje me vlefshmërinë e shërbimit ose produkteve tona, atëherë ju lutemi kontaktoni ndonjë nga prodhuesit tanë, të cilët do të jenë të lumtur të konfirmojnë se ne jemi të autorizuar  shitës dixhital të produkteve të tyre.

Kush janë Sosouthern Soundkits Limited?

Ne jemi një Zhvillues dhe Distributor i Shembullit me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, Londër.  Ne kemi tregtuar që nga viti 2019. Steffan Rose & Amanda Hack, bashkëthemelues i Sosouthern Soundkits, ka punuar në industrinë e shitjes me pakicë të muzikës që nga viti 2006. Ekipi ynë entuziast, punëtor dhe i pasionuar ka një përvojë të pasur në softuerët dhe prodhimin e muzikës . Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet tona, atëherë ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi të hapur 365 ditë në vit.

Blerja e shkarkimeve

"Shkarkimet" që ne shesim janë "Produkte" në format dixhital që transferohen nga serveri(ët) tanë direkt në kompjuterin tuaj. Këto produkte janë të ngjeshura në skedarë ZIP/RAR (të vogla duke përdorur softuer kompresimi) për të mundësuar shkarkim më të shpejtë. Ju do të jeni në gjendje ta përdorni produktin sikur ta kishit instaluar nga një CD-ROM ose DVD-ROM. Duhen vetëm 1-2 minuta për të dekompresuar një Produkt, dhe për fat të mirë, si Windows ashtu edhe Mac OSX kanë opsione për ta bërë këtë brenda platformave të tyre. Pra, nuk ka nevojë të paguani për softuer shtesë. Nëse nuk jeni ende të sigurt se si të dekompresoni produktet tona, atëherë ju lutemi kontaktoni për ndihmë.

Lidhjet e shkarkimit

Pasi të keni paguar për Produktet tuaja, do të merrni një email që përmban lidhjet tuaja të shkarkimit ose do të shfaqet një faqe ku mund ta shkarkoni menjëherë. Kur klikoni këto lidhje, do t'ju dërgojë përsëri në faqen tonë ku mund të shkarkoni produktin(et) tuaj menjëherë ose shkarkimi juaj do të shkarkohet menjëherë në desktopin tuaj. Lidhjet e shkarkimit janë të vlefshme për 96 orë. Adresat IP gjurmohen për qëllime sigurie.

Shkarko Ndjekja

Ne kemi implementuar një sistem të avancuar i cili gjurmon numrin e herëve që përpiqeni të shkarkoni një Produkt nga serveri ynë. Ne madje mund të shohim nëse një produkt është shkarkuar plotësisht ose pjesërisht në kompjuterin tuaj. Nëse nuk i merrni lidhjet tuaja me email, atëherë ju lutemi na kontaktoni menjëherë duke dërguar email stefsosouthern@gmail.com  Ekipi ynë i mbështetjes së klientit është në dispozicion 365 ditë në vit.

Të drejtat e pronësisë intelektuale

Të gjitha produktet, demonstrimet MP3, materialet, veprat artistike, grafika, teksti, ndërfaqet, logot, imazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë në pronësi ose licencim të Sosouthern Soundkits dhe mbrohen nga ligjet e të drejtave të autorit dhe të pronësisë intelektuale Soundkits janë ende të disponueshme nga krijuesi dhe vetëm ne kemi të drejtat për këto imazhe dhe nuk janë për reklamimin e klientëve. Ne shesim Produkte nga prodhues të palëve të treta dhe e drejta për të shitur këto produkte (dhe për të shfaqur informacionin dhe materialet e produkteve të tyre) është marrë nga prodhuesit përkatës.

Regjistrimi i llogarisë

Regjistrimi i llogarisë është fakultativ. Nëse vendosni të regjistroheni tek ne, atëherë do t'ju kërkohet të jepni emrin, adresën e emailit, numrin e telefonit dhe detajet e pagesës. Është thelbësore që të jepni një adresë të saktë faturimi. Ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi nëse nuk merrni lidhjet tuaja të shkarkimit për shkak të paraqitjes së një adrese emaili të pasaktë. Nëse nuk i merrni lidhjet tuaja të shkarkimit brenda 2 orëve, ju lutemi na kontaktoni.

Nëse vendosni të regjistroheni me ne, mund të vendosni të regjistroheni në një buletin javor të cilin ne e dërgojmë me email me lajmet më të fundit të Sosouthern Soundkits. 

Nëse jeni klient i Sosouthern Soundkits, mund të merrni edhe emaile të rastësishme që kanë lidhje me historinë tuaj të blerjeve. 

Pagesa

Pagesa do të merret nga karta e kreditit ose e debitit (ose përmes PayPal) që keni dhënë. Nuk do të merrni asnjë lidhje shkarkimi derisa të merret pagesa e plotë.

Politika e rimbursimit

Sipas rregulloreve të shitjes në distancë, normalisht do të kishit të drejtën të anuloni kontratën e shitjes brenda shtatë ditëve. Megjithatë, kjo nuk ka të bëjë me mallrat ose shkarkimet e softuerit, të cilat nuk mund të kthehen. Ju nuk keni të drejtë të anuloni një porosi pasi të jetë shkarkuar Produkti. Kjo, natyrisht, nuk ndikon në asnjë të drejtë tjetër që mund të keni.

Privatësia

Duke përdorur SosouthernSoundkits.com, ju pranoni kushtet e Politikës sonë të Privatësisë  https://www.sosouthernsoundkits.com/privacy-policy-and-legal-statement.html

Probleme teknike

Ju jeni përgjegjës për t'u siguruar që lidhja juaj e internetit të jetë mjaft e shpejtë për të shkarkuar produktet që porositni dhe që PC ose MAC juaj mund të çkompresojë skedarët ZIP/RAR. Megjithatë, ne do të jemi të lumtur të ofrojmë ndihmë. Ju lutemi kontaktoni stefsosouthern@gmail.com  nëse keni ndonjë pyetje.

Kufizimet

Ju nuk mund t'ia jepni fjalëkalimin tuaj një pale të tretë. Ju jeni vetëm përgjegjës për përdorimin ose keqpërdorimin e llogarisë suaj të klientit dhe kodit unik. Marrëveshja e licencës që merrni kur blini një produkt nga kjo faqe interneti mund të përdoret vetëm nga ju. Me fjalë të tjera, licencat e produktit tuaj dhe/ose detajet e llogarisë së klientit nuk mund të shiten, transferohen, merren me qira ose përdoren nga ndonjë palë e tretë. Nuk ju lejohet të bëni kopje të Produkteve që keni blerë me synimin për të dhënë, shitur, huazuar, transmetuar ose transmetuar produkte , pasi këto akte shkelin ligjet ndërkombëtare të së drejtës së autorit.

Nuk mund t'i ngarkoni Produktet që blini në sajtet e ndarjes së skedarëve, faqet torrent, faqet Peer-2-Peer, Crack ose Warez. Për detaje të mëtejshme na kontaktoni në stefsosouthern@gmail.com  nëse dëshironi të sqaroni kushtet e një marrëveshjeje licence softueri.

Përfundimi i llogarisë

Ju mund ta mbyllni llogarinë tuaj në çdo kohë. Thjesht dërgoni një email te stefsosouthern@gmail.com  duke kërkuar mbylljen e llogarisë suaj të përdoruesit.

Përjashtimet

Ne do të bëjmë gjithçka në fuqinë tonë për të siguruar që kjo faqe interneti të funksionojë 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Megjithatë, ne nuk japim asnjë garanci për disponueshmërinë e shërbimit tonë. Sosouthern Soundkits nuk do të ketë asnjë përgjegjësi për Produktet tuaja pasi Produkti t'ju transferohet. Është përgjegjësia juaj të bëni kopje rezervë të Produkteve që blini nga Sosouthern Soundkits. Ne do t'ju ofrojmë një kopje falas të lidhjeve tuaja të shkarkimit në të ardhmen, megjithatë, nëse keni një problem me hard diskun, për shembull.

Megjithatë, ne do të jemi në gjendje t'ju ridërgojmë vetëm lidhjet për produktet që janë aktualisht të disponueshme në atë moment. Nëse historia juaj e blerjeve përfshin produkte që nuk i shesim më, nuk do të jemi në gjendje t'jua dërgojmë sërish këto lidhje. Për më tepër, ne do të jemi në gjendje t'ju dërgojmë historikun tuaj të blerjeve vetëm një herë, për arsye sigurie. Ju lutem kontaktoni  stefsosouthernsoundkits.com  nëse keni nevojë për informacione të mëtejshme.

Kufizimi

Ne përjashtojmë të gjithë përgjegjësinë dhe përgjegjësinë për çdo humbje të shkaktuar nga ju ose një palë e tretë në lidhje me këtë faqe interneti ose shërbimin që ne ofrojmë, duke përfshirë por pa u kufizuar në humbjen ose dëmtimin për shkak të viruseve që ndikojnë në pajisjet kompjuterike, softuerin, të dhënat ose pajisje të tjera ruajtëse për shkak të aksesit tuaj, përdorimit ose shfletimit të kësaj faqeje interneti ose blerjes dhe shkarkimit tuaj të materialeve dhe produkteve nga kjo faqe.

Ligji në fuqi

Ligjet e Anglisë dhe Uellsit rregullojnë këto Kushte dhe Kushte. Përdorimi juaj i kësaj faqeje interneti mund t'i nënshtrohet gjithashtu ligjeve të tjera lokale, kombëtare ose ndërkombëtare. Ju pranoni shprehimisht që juridiksioni ekskluziv për çdo pretendim ose mosmarrëveshje me Sosouthern Soundkits që lidhet në çfarëdo mënyre me përdorimin tuaj të Shërbimit do të qëndrojë në gjykatat e Anglisë dhe Uellsit.

Të ndryshme

Nëse ndonjë pjesë e këtyre Kushteve të Shërbimit konsiderohet e pavlefshme ose e pazbatueshme, ajo pjesë do të interpretohet në një mënyrë në përputhje me ligjin në fuqi për të pasqyruar, sa më afër që të jetë e mundur, qëllimet origjinale të palëve, dhe pjesët e mbetura do të mbeten në fuqi të plotë. dhe efekt.

Dështimi i Sosouthern Soundkits për të zbatuar ndonjë dispozitë në këto Kushte dhe Kushte nuk do të përbëjë heqje dorë nga kjo dispozitë ose ndonjë dispozitë tjetër e këtyre Kushteve të Shërbimit. Nëse ndonjë dispozitë e kësaj Marrëveshjeje rezulton e pavlefshme nga një gjykatë e juridiksionit kompetent, dispozitat e tjera do të mbeten në fuqi dhe efekt të plotë.

Gabime/Lëshime

Ndërsa ne përpiqemi të sigurojmë që informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është i plotë dhe i saktë, ne nuk garantojmë saktësinë dhe plotësinë e Përmbajtjes. Për më tepër, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në Përmbajtje, ose në Produktet dhe çmimet e përshkruara, në çdo kohë dhe pa paralajmërim.

C3177AB9-2E31-42B8-B6C6-DBDD3C7749C5.jpeg

Thirrni 

Email 

+44 (7460347481)

Ndiqni

  • YouTube
  • Twitter
  • Tumblr
  • SoundCloud
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page