top of page

menyra pagese

Ne pranojmë pagesa të sigurta nëpërmjet Paypal, kartës së kreditit ose debitit nëpërmjet sistemit të pagesave GoCardless dhe Apple Pay duke përdorur çdo pajisje Apple.

credit-card-png-hd-major-credit-card-logo-png-clipart-8552.png
pp_cc_mark_111x69.jpg
images.png
Go-Cardless-Direct-Debit-logo.jpg
E0A5FFD2-557B-49DC-A365-56E3B1E19F4B.jpeg

Të gjitha mënyrat e pagesës

Kredi/Debit -

Debitimi Direkt është mënyra më e thjeshtë, më e sigurt dhe më e përshtatshme për të kryer pagesa të rregullta ose të përsëritura. Ju mund të paguani plotësisht sot duke përdorur një kartë krediti ose debiti.

PayPal -

Kontrolloni më shpejt, më të sigurt dhe më lehtë me PayPal, shërbimi që ju lejon të paguani, dërgoni para dhe pranoni pagesa pa pasur nevojë të vendosni të dhënat tuaja financiare çdo herë. 173 milionë njerëz përdorin PayPal për të blerë në miliona faqe në mbarë botën, në 202 vende dhe me 21 monedha të ndryshme.

Apple Pay -

Apple Pay është një mënyrë e thjeshtë dhe më e sigurt për të paguar. Pa kufirin pa kontakt. Konfiguro në aplikacionin Wallet. I shpejtë, i thjeshtë dhe i sigurt. Face ID dhe Touch ID do të thotë se vetëm ju mund të autorizoni pagesat.

Mund të përdorni Apple Pay vetëm në pajisjet e Apple.

GoCardless -

GoCardless e bën të lehtë mbledhjen e pagesave të përsëritura dhe të njëhershme direkt nga llogaritë tuaja bankare. GoCardless është një specialist në internet i Debitimit Direkt që menaxhon të gjithë procesin e mbledhjes në emrin tuaj. Debitimi Direkt mund të përdoret për të paguar pagesat e rregullta të të gjitha llojeve - duke përfshirë faturat e ndryshueshme të biznesit, abonimet e softuerit ose këstet për pushime.

pp_cc_mark_111x69.jpg
credit-card-png-hd-major-credit-card-logo-png-clipart-8552.png
Go-Cardless-Direct-Debit-logo.jpg
196-1966713_apple-pay-logo-square-hd-png-download.png
bottom of page